skip to Main Content

WEBBSIDOR

Varje webbsida bör vara strukturerad och planerad så att besökaren lätt hittar vad som söks. Det första man bör göra när man skapar en webbsida är att man identifierar sin målgrupp, vilken i stor grad kommer att bestämma webbsidans utformning. Förutom detta ska webbsidans struktur och utformning även harmonisera med företagets övriga profil. Vi strävar att göra varje webbsida unik och vår målsättning är att göra en välstrukturerad, användbar samt visuellt tilltalande webbdesign. Webbsidorna görs även responsiva, vilket betyder att webbsidan automatiskt skaleras enligt mobiltelefoner, läsplattor etc.

REKLAM

Reklam är en väsentlig del av marknadsföringen och den har till syfte att skapa uppmärksamhet kring idéer, varor och tjänster. Man kan säga att den grafiska utformningen utgör reklamens grundsten där ord och grafik måste samspela för att tillsammans bilda ett enhetligt koncept som förmedlar budskapet. Creative Design Solutions kan skräddarsy och utforma Er grafiska profil, skapa reklammaterial och ge budskapet ett effektivt och innovativt uttryck. Vi erbjuder bl.a. grafiska tjänster som design av logotyp, utformning av webblayouter, broschyrer och tidningsreklamer, visitkort.

WEBBHOTELL

Eftersom webbsidor, e-post etc. skall fungera felfritt under dygnets alla timmar, är det viktigt att webbhotellets infrastruktur är av hög standard. Vi erbjuder effektiva och snabba webbhotell, e-post och domäntjänster. Servrarna finns lokaliserade i Finland och Danmark med snabba förbindelser, i ett separat övervakat serverutrymme med egen strömförsörjning vilket garanterar felfri funktionalitet även vid eventuella strömavbrott. Kontinuerliga säkerhetskopieringar utförs både manuellt och automatiskt för att garantera att ingenting går förlorat om någonting skulle inträffa.