skip to Main Content

NETTISIVUT

Jokaisen kotisivuston tulee olla rakennettu niin, että kävijä löytää nopeasti ja helposti etsimänsä. Web-suunnittelun ensimmäisessä vaiheessa määritellään kohderyhmä, sillä kohderyhmän valinta vaikuttaa suuresti kotisivujen ulkonäköön ja sanomaan. Sivujen pitää lisäksi kuvata yrityksen omaa imagoa. Teemme jokaisista kotisivuista ainutlaatuiset ja päämääränämme on luoda hyvin rakennettu, käytännöllinen ja visuaalisesti mieleenpainuva ulkoasu. Sivustot toteutetaan aina responsiivisesti eli kotisivut skaalautuvat älypuhelimien ja tablettien näytöille sopiviksi ilman erillistä mobiilisivustoa.

MAINONTA

Mainonta on olennainen osa markkinointia. Mainonnan tarkoituksena on herättää kiinnostusta ideoita, tuotteita ja palveluita kohtaan. Graafinen ulkoasu on mainonnan perusta. Tietyllä tavalla yhteen liitetyt sanat ja grafiikka muodostavat yhtenäisen konseptin, joka välittää viestin. Creative Design Solutions räätälöi ja suunnittelee graafisen profiloinnin, luo markkinointimateriaaleja ja antaa sanomalle tehokkaan ja luovan ilmeen. Tuotamme graafisia palveluja kuten logojen, kotisivujen ulkoasun, esitteiden ja mainosten sekä käyntikorttien suunnittelua.

WEBBHOTELLIT

Koska www-palveluiden tulee toimia ongelmitta vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, on teknisen infrastruktuurin oltava huolellisesti suunniteltu. Tarjoamme erilaisia webhotelli-, sähköposti- ja verkkotunnuspalveluita. Palvelinsalit sijaitsevat Suomessa ja Tanskassa ja ovat lisäksi jatkuvan kuluvalvonnan alaisena kameravalvonnalla vahvistettuna. Varavirtajärjestelmä pitää huolen siitä, että palvelimille tuleva sähkövirta on häiriötöntä ja että toiminta jatkuu normaalina myös mahdollisten ulkoisten sähkökatkosten aikana.